1. TERMENI SI DEFINITII 

BikeShow.ro – este denumirea comerciala a S.C. BIOLINE SRL., persoana juridica romana, avand sediul social in Sibiu, str Magheranului nr. 111, numar de ordine in Registrul Comertului J32/1537/2005, cod unic de inregistrare fiscala RO 18068025 si un punct de lucru in Sibiu, str Marasti nr 9.

Vanzator – site-ul www.BikeShow.ro si implicit, compania BIOLINE SRL.

Cumparator – o persoana fizica sau juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Utilizator – orice persoana fizica juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Site – magazinul online gazduit la adresa web www.BikeShow.ro

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume de bani rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre BikeShow.ro Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 

2. MODUL DE LUCRU

2.1. Cumparatorul va comanda pe site, va alege produsele, modalitatea de plata si de livrare si va introduce datele de expeditie si de facturare. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Site-ul genereaza automat o notificare catre client prin care se confirma primirea comenzii.  Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii.

2.3. Vanzatorul va contacta cumparatorul prin email sau telefon pentru a confirma termenul de livrare, atat in cazul produselor marcate “Pe Stoc” cat si in cazul produselor marcate “La Comanda”

2.4. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.5. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii in cazul platii in avans sau in momentul incasarii contravalorii produselor livrate in cazul platii ramburs la curier.

2.6. Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate din showroomul BikeShow, rezervarile Bunurilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel BikeShow.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa BikeShow.ro pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, BikeShow.ro isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.5. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.6 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

 4. COMANDA

4.1. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

4.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

4.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de BikeShow.ro, in cazul platii online;

- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

4.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul a comunicat vanzatorului decizia de retragere din contract. Aceasta decizie poate fi comunicata trimitand Vanzatorului Formularul de retragere din contract - vezi OUG 34/2014, Anexa, litera B.

4.6. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
- pentru Comenzile achitate cu card bancar ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
- pentru Comenzile achitate cu Op/iTransfer/ -> prin virament bancar sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
- pentru Comenzile achitate ramburs / cu numerar in showroom -> prin restituire numerar in showroom, prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat.
- pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.

4.7. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

4.8. Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deteriorat, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz, sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

4.9. Diminuarea valorii Bunurilor returnate

Deoarece, în cazul vânzărilor la distanță Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica Bunurile înainte de încheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage din contract. Din același motiv, Cumparatorului i se permite să testeze și să verifice Bunurile pe care le-a cumpărat în măsura în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor.

Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor, Cumparatorul trebuie să le manipuleze și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin fizic real. De exemplu: Cumparatorul trebuie doar să probeze o bicicleta, nu să o foloseasca pentru deplasari.

Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii Bunurilor care rezultă din manipulări altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării Bunurilor.

In cazul in care Cumparatorul își exercită dreptul de retragere după ce a utilizat Bunurile într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a acestora, Cumparatorul  este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii Bunurilor.

Accesoriile (manuale de utilizare, cabluri, baterii, incarcatoare etc.) aflate în cutia Bunului precum și ambalajul original al acestuia fac parte integrantă din Bun. Ca urmare, Cumparatorul are obligatia atunci cand isi exercita dreptul de retragere din contract sa il returneze in ambalajul original nedeteriorat și împreună cu toate accesoriile acestuia.

Bunurile returnate ce prezinta urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand  costurile de igienizare, cosmetizare,reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării ca produs Recondiționat / Resigilat. Valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.

Orice diminuare a valorii Bunurilor rezultata din manipularea acestora altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării Bunurilor este in responsabilitatea Cumparatorului. Pentru claritate, din pretul total al Bunului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii Bunului in proportie de 5%-50% din valoarea initiala a Bunului, dupa caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparatorului la receptionarea Bunurilor returnate.

4.10. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

4.11. Disponibilitatea unui Bun va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

  • “in stoc” – Bunul exista in stoc la depozitul sau magazinul BikeShow.ro

  • “Livrare in x zile” – Bunul exista in stocul unui furnizor si se estimeaza livrarea in x zile

  • “la comanda” – Bunul nu este disponibil in stocul BikeShow.ro si pentru moment nu avem informatii despre disponibilitatea acestuia in stocul furnizorului. Dar, daca inregistrezi o Comanda pentru un Bun care are in dreptul lui “la comanda”, unul dintre consultantii nostri de vanzari va verifica disponibilitatea produsului in stocul furnizorului si te va contacta ca sa iti comunice disponibilitatea Bunului.

 

 

5. CONFIDENTIALITATE

5.1. BikeShow.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

5.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

  6. FACTURARE – PLATA 

6.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.BikeShow.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

6.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

6.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

6.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

6.5. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

6.6. Plata se poate efectua la livrare prin sistem ramburs (maxim 7000 lei pentru persoane fizice si maxim 5000 lei pentru persoane juridice), plata online cu cardul, plata in avans prin transfer in contul Bioline SRL in baza unei facturi proforme sau direct in magazine (cash, card). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

In cazul optarii pentru plata online, pentru procesarea datelor de card BikeShow.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

 

7. LIVRAREA BUNURILOR

7.1. Conditiile de livrare a Bunurilor si Serviciilor vandute de catre BikeShow.ro le ragasesti in sectiunea Transport si Plata de pe site.

7.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

7.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

7.4. Livrarea bicicletelor si a bicicletelor electrice se face in ambalajul original al producatorului, daca Vanzatorul si Cumparatorul nu au agreat altfel. Este posibil ca la aceste categorii de produse, bunul sa nu fie gata de utilizare in momentul indepartarii ambalajului si sa necesite unele operatiuni de punere in functiune si anume:

-      Montare ghidon – ghidonul se roteste in pozitia corecta si se strang toate suruburile de fixare

-      Montare roata fata – se monteaza si se strange roata fata in asa fel incat sa nu existe posibilitatea desprinderii acesteia in timpul rularii.

-      Montare pedale - Inșurubați pedala dreaptă, marcata cu R sau D pe bratul pedalier drept, usor, cu mana, rotind-o în sens orar. Strângeți apoi ferm cu cheia, 25 Nm. Înșurubați pedala stângă indicată cu L sau S pe bratul pedalier stang. Înșurubați axul în sens anti orar. Strângeți ferm cu cheia, 25 Nm.

-      Montare sa si tija de sa

Pentru toate aceste operatiuni recomandam apelarea la un atelier specializat. In cazul unor defectiuni ale produsului datorate punerii in functiune necorespunzatoare, Bioline SRL isi rezerva dreptul de a refuza schimbarea sau remedierea in garantie a produsului.

 

8. GARANTII

8.1. Toate Bunurile comercializate de catre BikeShow.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

8.2. In cazul Bunurilor vandute si livrate de BikeShow.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, fie sunt emise de catre S.C. Bioline S.R.L.

 

9. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

9.1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 

10. RASPUNDERE

10.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

10.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

10.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor,  Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

10.4. Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili  Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

 

 

11. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

11.1. Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 

12.  FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

12.1. Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

 

13. FORTA MAJORA

13.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

13.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

14. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

14.1. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Sibiu.

 

15. INFORMATII PRIVIND BICICLETELE ELECTRICE

Regulamentul rutier european EN15194 stabilește că bicicletele electrice, eBike sau Pedelec, sunt denumite și EPAC, Electrically Power Assisted Cycle (bicicleta asistata electric): „Prezentul standard european este destinat să acopere biciclete asistate electric care au o putere nominală continuă maximă de 0,25 kW, care este redusa progresiv și oprita în cele din urmă cand vehiculul atinge o viteză de 25 km / h sau mai devreme, dacă ciclistul încetează să mai pedaleze."

În majoritatea statelor membre ale UE nu există o obligație legală de a respecta EN15194, doar recomandari. Numai în câteva state membre, cum ar fi Marea Britanie și Franța, respectarea standardului este obligatorie.

Cu toate acestea, producătorii din UE au obligația legală de a se conforma Directiva generală privind siguranța produselor, 2001/95/CE. Principiul de bază al acestei legi este că producătorii trebuie să se asigure că produsele introduse pe piață sunt sigure. În cazul în care un apare o problemă cu un pedelec și vehiculul respectă EN15194, atunci va beneficia de o prezumție de siguranță. Dacă pedelecul nu are certificare EN15194, nu va exista o asemenea prezumție.

Majoritatea statelor membre permit auto-certificarea. Aceasta înseamnă că, dacă un producător are unități de testare proprii și consideră că pedelecurile sale, după testare, respectă EN15194, producătorului i se permite să certifice propriile produse. În realitate, mulți producători au pedelec-urile lor testate de organizații profesionale de testare.

În consecință, vehiculul trebuie să vină cu marcaje și instrucțiuni enumerate în aceste standarde.

Marcare

• cadrul trebuie să fie vizibil și permanent marcat cu un număr de serie în o locație vizibilă

• cadrul trebuie să fie marcat vizibil și durabil, cu numele producătorului sau reprezentantul producătorului și numărul standardului european pentru partea mecanică a bicicletei

• vehiculul trebuie marcat durabil cu următoarele cuvinte: EPAC conform En15194

• 25 km / h, adică viteza de întrerupere a asistării electrice

• 250 W, adică puterea nominală continuă a motorului electric

Toate bicicletele electrice vandute de www.BikeShow.ro respecta EN15194.

 

Adaugat pentru comparare