Serviciile post-vânzare sunt o preocupare permanenta pentru noi, motiv pentru care dezvoltăm continuu  competențele firmei și personalului nostru in depanarea și intreținerea bicicletelor și bicicletelor electrice.

 

SERVICII OFERITE

-            - Servicii in garanție și post garanție pentru biciclete și biciclete electrice cu motoare Bosch, Oli, Fazua, Ananda, AM80

-            - Update soft, ștergere erori, optimizare funcționare pentru motoare Bosch, Oli și Fazua.

-            - Servicii intreținere și diagnoză pentru baterii Bosch.

-            - Servicii instalare și configurare sisteme de urmarire GPS pentru motoare Bosch, Oli, Shimano, Yamaha, Brose.

-            - Servicii post garanție pentru motoare Schimano, Yamaha, Brose

      

 

COMPETENȚE ȘI CERTIFICĂRI

Inca din anul 2019 avem toate certificările pentru service pe motoarele Bosch și Oli, ulterior obținandu-le și pe cele pentru Fazua.. Legătura noastră este directă cu producătorii motoarelor pe care la comercializăm, avand astfel acces “la prima mână” la informații, know-how, traininguri, licențe și piese de schimb.

WhatsApp Image 2023-10-25 at 11-01-19 AM.jpeg 

 

 

REȚEA DE PARTENERI IN TARĂ

Dorința noastră este să fim cât mai aproape de client, indiferent unde in tară se afla acesta, iar acest lucru este posibil prin rețeaua noastră de parteneri si colaboratori.

In afară de sediul central din SIBIU, avem parteneri de service in BRAȘOV și CLUJ-NAPOCA și colaboratori in BUCUREȘTI, IAȘI, TIMIȘOARA, CRAIOVA și RÂMNICU VÂLCEA, iar această rețea se extinde continuu.

Pentru orice informații legate de service vă raspunde Robert – 0752077205 – robert@bikeshow.ro

Adaugat pentru comparare