GPS Tracker Powunity BikeTrax pentru E-Bike

Dispozitivul antifurt PowUnity BikeTrax e-bike este special conceput pentru instalare pe biciclete electrice. La dezvoltarea trackerului GPS, am luat în considerare cerințele speciale și cerințele de siguranță ale bicicletelor electrice. Acest lucru asigură funcționarea fără erori și în siguranță a dispozitivului antifurt e-bike pe motoarele Bosch, Brose, Shimano, Yamaha, dar si pe altele.

Odată ce ați instalat tracker-ul GPS PowUnity BikeTrax în bicicleta electrică, puteți rămâne conectat la bicicleta dvs. non-stop cu aplicația gratuită PowUnity. Aplicația vă trimite o alarmă de mișcare cu un mesaj push imediat ce bicicleta dumneavoastră este mutată fără permisiunea dumneavoastră. Cu funcții precum BikePass și alerta de furt, îți oferă, de asemenea, protecție fiabilă și inteligentă împotriva furtului.

În primul an, PowUnity vă oferă gratuit tariful de date GPS pentru aplicația de urmărire a bicicletei electrice! După ce v-ați înregistrat trackerul GPS BikeTrax, vă puteți asigura imediat bicicleta în mod inteligent. Bicicleta și smartphone-ul sunt conectate 24/7. Pe lângă urmărirea în direct și raportul de furt, aplicația PowUnity oferă, de asemenea, numeroase funcții și caracteristici suplimentare care sunt esențiale pentru a vă proteja bicicleta electrică împotriva furtului.

Tracker GPS pentru e-bike

- Puteți folosi aplicația PowUnity pentru a vă monitoriza bicicleta de oriunde

- Trackerul GPS BikeTrax pentru biciclete electrice este ascuns de hoți

- Baterie suplimentară pentru un semnal GPS fiabil chiar și atunci când bateria e-bike este scoasă

- BikePass: Toate informațiile despre bicicleta ta electrică într-o singură aplicație. Pentru ca toată lumea să știe: e-bike-ul tău este al tau!

- alarma imediata in caz de furt! Semnalează și trimite mesaj pentru orice mișcare neautorizată

- mai inteligent decât o încuietoare mecanică. BikeTrax este instalat în și nu pe bicicletă și este invizibil pentru hoți!

- Urmărire GPS cu acoperire neîntreruptă a rețelei în interior și în exterior. Folosim cea mai stabilă și mai mare rețea wireless din Europa!

   

Aplicația PowUnity:

- Date securizate: Datele dvs. personale sunt protejate

- Jurnal de rută: înregistrarea automată a tuturor călătoriilor dvs

- Newsfeed: fapte interesante despre protecția împotriva furtului e-bicicletei

- Raport de furt: Trimiteți poliției date despre bicicletă și furt

- Locația bicicletei dvs. electrice: coordonatele GPS actualizate la fiecare 10 secunde.

- Bike Pass: creează amprenta individuală a anvelopei bicicletei tale electrice cu informații și fotografii

9120071034214

Fisa tehnica

Producator motor
Shimano
Adaugat pentru comparare