Cine suntem

Atala este nu doar un brand care spune istoria bicicletei, ci un nume care evocă emoții legate de plăcerea de a pedala din pasiune, fără competitie. Primul dintre brandurile grupului, acesta este poziționat în segmentul mediu-ridicat al pieței, cu o gamă largă de modele: E-Bikes, Mountain bikes, Wellness, Trekking, Urban Style, biciclete pentru copii, Home Fitness.

Whistle este o marca originală din Colorado, care păstrează imaginea și filozofia originilor sale.O gamă completă de MTB, biciclete de curse (road) și Ebikes din segmentul mediu-expert, destinata atat  profesioniștilor cat și amatorilor, este rezultatul unui design si a unei proiectari atente a componentelor și a produsului.

Incepand cu anul 1924 Carraro proiectează și produce biciclete de înaltă calitate. 90 de ani de biciclete, de 90 de ani de succes.

Ingineri, designeri, sportivi, o echipa puternica, gata sa câștige cele mai mari provocări ale pieței. Biciclete rutiere și biciclete montane de înaltă performanță, cu un conținut tehnic și de o calitate foarte ridicată.

Bioline SRL Sibiu este incepând din anul 2017 distribuitorul autorizat al celor 3 branduri in România.

Pasiune și bucurie, experiență si performanță, asta dorim să vă împărtășim!

Showroom : Sibiu, Marasti. nr.9

Bioline SRL


J32/1537/2005
RO18068025

IBAN: RO75INGB0000999906499919

Sediu Social: Sibiu, Str. Magheranului nr. 111