Inchirieri Biciclete Electrice - NOU in Romania!

Posted by admin 23.08.2019 0 Comment(s)

ÎNCHIRIERI DE BICICLETE ELECTRICE PENTRU TEAM-BUILDING, TURE MONTANE, TABERE, etc

 

 

 

 

 

 

   Piața țintă: Firme de HR si organizatori de evenimente corporate, firme de turism, hoteluri, pensiuni, centre de închirieri, tabere, organizatori de excursii și ture montane. Acestia vor putea închiria eBike-uri pentru a-și diversifica propria ofertă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servicii adiționale: Transport până la locul de desfășurare al evenimentului cu remorcă specializată, asistență tehnică, opțional ghid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Detalii tehnice și logistice: Pentru început vom inchiria până la 20 de biciclete electrice ATALA MTB-Hardtail cu motor central BOSCH Performance CX. Pentru un confort sporit am echipat bicicletele cu tijă de șa cu suspensie, iar pentru siguranță cu căști de diferite mărimi. Rezervarea se va putea face și online.

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre BikeShow.ro si Bicicleta asistatã electric

 

BikeShow.ro, firmă pornită din pasiunea deplasării pe două roți, se implică permanent în încurajarea folosirii mijloacelor de transport nepoluante și cu efect benefic asupra sănătății, adică biciclete musculare și electrice, atat in scop recreational și turistic cât și spre și de la locul de muncă.

 

 

Incepând din anul 2016, BikeShow.ro este distribuitorul exclusiv al brandurilor italiene de mare traditie Atala si Whistle in România.

 

 

E-Bike este bicicleta asistată electric, motorul electric nefăcând altceva decât să amplifice pedalatul intre 0% si 400%. Dacă nu pedalez, se oprește. Asistarea încetează la 25km/ora, dacă vrei mai mult, pedalezi. Dar imaginați-vă cum e să urci Transfăgărășanul cu bicicleta cu 20-25km/ora pedalând ca pe loc drept!

 

 

 

E-City te poate transporta la și de la locul de muncă de multe ori mai rapid decât mașina și în orice caz mai economic și ecologic. Si acum poți merge și in ținută office pentru că depui doar atâta efort cat vrei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

    E-MTB Hardtail te duce mai departe sau aduce cu tine la plimbare și prietenii care până acum nu puteau ține ritmul.

    E-MTB Full te ajută să ajungi mai sus, oferindu-ți apoi bucuria coborârii, a downhill-ului.

 

 

 

 

 

 

ATALA si WHISTLE le au pe toate în diferite variante, cu motoare Bosch, Yamaha, Shimano, Ecologic. Noutatea și marea realizare a anului 2017 este însa motorul ATALA AM80 care concurează fără probleme cu mărcile consacrate de motoare și care a dus la o scădere semnificativă a prețurilor la bicicletele echipate cu acest motor.

Vă așteptăm online și in ShowRoom!

                                                                                                            

Write a Comment