Bosch - Partea 1, Unit Drive-uri

Posted by admin 23.08.2019 0 Comment(s)

BOSCH - FEEL THE FLOW

Toate produsele Bosch se caracterizează printr-o calitate remarcabilă și o durată de viață îndelungată, tehnologie fascinantă combinată cu un design modern. Motoarele de înaltă eficiență, bateriile reîncărcabile de înaltă calitate și computerele de bord inteligente, combinate cu abilitățile de înaltă tehnologie ale departamentului de cercetare și dezvoltare ale producatorilor de biciclete ai căror experți studiază integrarea tuturor componentelor, conduc la dezvoltarea celor mai performante eBikes de pe piață.

UNITATEA DE ANTRENARE

Indiferent dacă vă aflați în oraș, pe piste sau pe un teren alpin, cu motorul potrivit, fiecare plimbare cu bicicleta va fi o experiență emoționantă. Unitatea de antrenare este compusă din următoarele componente amplasate în setul BB: motorul, regulatorul electronic și senzorii, care asigură o asistență energetică, progresivă și directă cu o tracțiune până la viteza 25 km / h.

 

NOUL PERFORMANCE LINE CX - O ERA NOUĂ

Nici o pista prea abruptă, nici o provocare prea mare: noul Performance Line CX este făcut pentru oricine pentru care terenul accidentat si in panta este o pasiune. Cel mai puternic de la Bosch, pentru rideri ambițioși, este deosebit de ușoar și compact și are o rezistență minimă la pedalare. Performance Line CX accelerează extrem de puternic, răspunde fără întârziere și oferă o manevrabilitate agilă convingătoare și un control foarte mare.

BUCURATI-VA DE PLIMBARI SPORTIVE! 

Conceptul multi-senzor permite un răspuns dinamic și sensibil al motorului pentru o accelerare precisă și o experiență unică de traseu.

REZISTENȚĂ MINIMĂ LA PEDALARE

Suport susținut până la 25 km / h, chiar și pe plimbări lungi.

CONSTRUCȚIE COMPACTĂ

2,9 kg cu o dimensiune redusă cu 48% fata de modelul anterior!

CUPLU MAXIM 75 Nm

Accelerație puternică în ciuda dimensiunilor compacte.

340% SUPORT MAXIM

Pentru o accelerație puternică, un stil de mers extrem de sportiv și sprinturi rapide.

 

PERFORMANCE LINE - SIMTE AVENTURA

Indiferent dacă e vorba de trekking, all-mountain sau naveta pana la serviciu, sportivul Performance Line este alegerea perfectă pentru biciclistii ambițioși. Beneficiați de un sistem fin echilibrat, care oferă performanțe maxime pentru un stil de pedalare sportivă.

65 Nm CUPLU MAXIM

Facilitează accelerația sportivă chiar și în cadențe înalte.

ASISTENȚĂ MAXIMĂ 275%

Unitatea de acționare oferă un sprijin puternic la cadențe scăzute pentru o mai mare putere pe porniri.

 

ACTIVE LINE PLUS - MOTORUL PENTRU EXPLORATORI

Suportul puternic de 50 Nm este disponibil pentru călătoriile de relaxare după muncă sau în weekend. Trei senzori care îți înregistrează datele de călătorie de peste 1.000 de ori pe secundă sunt responsabili pentru o senzație de pedalare blândă, fără zgomote suparatoare până la maximum 25 km / h. Acest lucru este combinat cu greutatea mai ușoară și dimensiunea redusă a motorului, deci implicit a bicicletei..

50 Nm CUPLU MAXIM

Un cuplu maxim de până la 50 Nm asigură accelerarea agilă.

SUPORT MAXIM 270%

Suport suficient, perfect pentru călătorii în oraș sau tururi relaxate.

 

ACTIVE LINE - DESCOPERI ORAȘUL

Conducere ideală pentru oricine dorește un aspect ușor și elegant. Datorită dimensiunii sale compacte, permite o integrare îmbunătățită în cadrul bicicletei.

40 Nm CUPLU MAXIM

Un cuplu maxim de până la 40 Nm asigură o accelerare ușoară pe orice sosea.

SUPORT MAXIM 250%

Suport blând, perfect pentru călătorii în oraș.

 

Va urma (display-uri si baterii Bosch)

Write a Comment