Motorul italian Atala AM80 pentru MTB

Posted by admin 22.08.2019 0 Comment(s)

MOTORUL ELECTRIC CENTRAL ATALA AM80 PENTRU EBIKE

 

Calitate înaltă, fiabilitate și confort împreună cu o inimă italiană: acestea sunt valorile noului motor electric central dezvoltat de Atala AM80.

Ideea a fost a departamentului de cercetare și dezvoltare Atala. Motorul AM80 ofera calitatea si performanta bicicletei electrice cu motor central la pret foarte apropiat bicicleta cu motor pe roata din spate.

MOTORUL

Nivele de asistenta

Motorul Atala AM80 ofera 5 nivele de asistenta la pedalare, de la  50 la 400%.(calculat de senzorul de cuplu de pe axul pedalier), acoperind astfel chiar si nevoile asistență ale biciclistilor sportivi.

3 senzori

Sistemul are 3 senzori si astfel oferă un răspuns foarte promt la cele mai înalte niveluri, precum și un sentiment natural de pedalare.

Cadenţa

Motorul este proiectat pentru a furniza puterea maximă la o cadenta ideala de 60 rpm, dar păsteaza oricum o valoare ridicată de ieșire si la cadente mai mari pentru a asigura asistență chiar și bicicliștilor sportivi.

DISPLAY-UL

Viteza, starea de încărcare și nivelul de putere sunt foarte vizibile în timp ce pe ecran complet, utilizatorul poate găsi informațiile despre puterea motorului și puterea consumata pentru a gestiona durata de utilizare a bateriei.

FUNCTIA “WALK”

Funcția „walk” poate fi activată pur și simplu apăsând butonul „V” si este foarte utila mai ales atunci cand bicicleta trebuie impinsa pe pante abrupte sau chiar pe scari.

Viteza in modul “walk” nu depășește niciodată 6 km/h.

BATERIA

EnergyPack sunt baterii cu tehnologie litiu-ion care nu suferă de efect de memorie și pot fi încărcate și descărcate în fără griji.

AUTONOMIA*

Cu o baterie de 500Wh autonomia ajunge pana la 190km iar cu o baterie de 400Wh pana la 160km.

*Conditii ideale pentru cea mai buna autonomie: Viteza medie de 15 km/h, teren plat, fără vînt din fata,  temperatura de aprox 20 ° C, componentele bicicletei de bună calitate, calitatea și presiunea in anvelope cu rezistență minimă la rulare, schimbarea corecta a vitezelor, greutate ciclist <70 kg

Write a Comment